Wikipedia (Por si algo no te entra en la cabeza... Aquí esta wikipedia)

Resultados de la búsqueda

martes, 14 de junio de 2016

Tasques

1. Cercar informacio sobre el component: Microprocessador

A. Quina Funcio fa la CPU? 
Totes les dades procedents de qualsevol perifèric o unitat d'emmagatzematge del PC arriben a la memòria RAM. El microprocessador llavors és capaç de llegir la informació continguda en aquestes adreces de memòria en un ordre determinat habitualment pel sistema operatiu.
(Font)
B. Un microprocessador esta format per transistors, i en principi, a major nombre de transistors, mes  capacitat de calcul tindra el microprocesador. Cerca informacio sobre la Llei de Moore, i digues si en temes generals, auqesta llei encara es vigent.
-La Llei de Moore no és una llei en el sentit científic, sinó més aviat una observació, i ha assentat les bases de grans salts de progrés. Alguns creuen que d'aqui 10 o 5 anys aquesta Llei quedara obsoleta.
(Font)
C. Que es el ''Front-Side-Bus'' (FSB) del processador? Quins altres noms rep, segons el fabricant?
-Es el tipus de bus usat com a bus principal en alguns dels microprocessadors de la marca Intel per comunicar-se amb el xipset. Aquest bus inclou senyals de dades, adreces i control, així com senyals de rellotge que sincronitzen el seu funcionament. En els nous processadors d'Intel i fa temps en els de AMD es fan servir altres tipus de busos com el Intel QuickPath Interconnect i el HyperTransport respectivament.
(Font)
D. Ques es la memoria cache d'un microprocessador? Que son els nivells de cache?
- Es una memòria d'alta velocitat instal·lada en el mateix processador i en la qual s'emmagatzemen les dades que el microprocessador necessita utilitzar immediatament i aquelles que són llegides amb més freqüència. 
(Font)
E. Que es la velocitat interna del microprocessador? En quines unitats s'especifica en les CPU actuals?
- Es la velocitat que te ell CPU en fer les operacions. Es medeis en Mhz o Ghz.
F. En termes generals, la velocitat interna de la CPU indica el rendiment del microprocessador. Com pots explicar que un processador Pentium 4 a 3.0Ghz sigui mes lent (globalment) que un procesador Core2duo a 2.4Ghz?
- Perque pot tindre molts GHz pero si el bus de transmisio es petit dona igual la velocitat que tingus.
G. Que es el multiplicador de CPU? Per a que serveix?
-  el multiplicador de CPU mesura la relació entre el rellotge de la CPU i el rellotge extern. Una CPU amb un multiplicador de 10x tindrà llavors 10 cicles interns per cada cicle del rellotge extern.
H. Que es la densitat d'integraci(o tecnologia de fabricacio)? Com es mesura?
- Que te mes densitat de transistors.
  




No hay comentarios:

Publicar un comentario